معاون فرهنگي-اجتماعي دانشگاه شهرکرد گفت: کسي که مهر و محبتي را در حد بالا در خانواده درک کرده باشد به راحتي دست به خشونت نميزند.
به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار، عزيز الله مولوي معاون فرهنگي-اجتماعي دانشگاه شهرکرد در گفتوگو با
جهانبين نيوز؛ اظهار کرد: پديدههايي مانند فاجعه سبزوار چند بعدي و چند شکلي هستند.
وي تصريح کرد: براي تحليل اين وقايع عوامل متعددي از گسترهها و تبارهاي متفاوت وجود دارد، که شامل عوامل معرفتشناسي، حقوقي، قانوني، جامعهشناختي و روانشناختي، فرهنگي و اجتماعي و رسانهاي وجود دارد و امروز انسانها پيش از آنکه از خانواده و پدر و مادر خود متاثر باشند از رسانه الگو ميگيرند.
مولوي اضافه کرد: ميتوان گفت به دليل شرايط فرهنگي-اجتماعي و وضعيت اعتقادي موجود در برخي از گسترهها مغلوب پروپاگانداي رسانهاي ميشويم و اين يکي از پرنقشترين عوامل است.
معاون فرهنگي-اجتماعي دانشگاه شهرکرد افزود: فضاي مجازي القائات باطل شبکههاي اجتماعي، پيامرسانها، شبکههاي ماهوارهاي، سايتهاي متاثر از سرويسهاي جاسوسي منطقه و... را در اختيار مردم قرار ميدهد و از مهمترين عوامل بروز چنين پديدههايي است.
وي گفت: خانواده در بروز چنين پديدههايي نقش بسزايي دارند و امروز براي جلوگيري و کاهش آسيبهاي تربيتي، رفتاري، شناختي و رواني سيطره فضاهاي مجازي بايد هم کارکردهاي تربيتي خانوادهها و هم فضاي عاطفي، رواني و مبتني بر عشق خانواده تقويت شود.
مولوي گفت: جواني که به راحتي چاقو به دست ميگيرد و به راحتي سينه هموطن خود را ميدرد، مشکلات بسياري دارد که مهمترين آن فقر محبت است، چراکه کسي که مهر و محبتي را در حد بالا در خانواده درک کرده باشد به راحتي دست به خشونت نميزند.
وي خاطرنشان کرد: لازم است خانوادهها نقش محبت را نسبت به فرزندان تقويت و توصيه کنند، ويژگي مشترک افراد خشن اين است که همه تربيتيافته خانوادههاي پرخشونت هستند.
انتهاي پيام/1026ج